Naslovna » Arhiva » Detono kup 2012
Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb organizira turnir koji će se održati 28.04. - 01.05.2012. na igralištu za rukomet na pijesku, veliko jezero ŠRC Jarun.

Detono kup 2012

Poštovani prijatelji rukometa na pijesku,

Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb organizira turnir  koji će se održati 28.04. – 01.05.2012. na igralištu za rukomet na pijesku, veliko jezero ŠRC Jarun.

Ovo je peta godina organizacije, te će kao i prošlih godina turnir biti organiziran u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. U juniorskoj konkurenciji mogu igrati dječaci i djevojčice (u odvojenim kategorijama)  rođeni 1994. godine i mlađi.

Važno je napomenuti da će sudionici ovog natjecanja biti u prilici osvojiti vrijedne nagrade, dok će tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji osvojiti prigodne pehare. Također, birat će se najbolji pojedinci  turnira te će se najbolji nagraditi s prigodnim nagradama.

Kotizacija po ekipi u seniorskoj konkurenciji je 300 kn, dok će kotizacija za juniorsku konkurenciju iznositi 100 kn. Prijave za turnir putem popunjene prijavnice (u privitku) primat će se putem e-pošte do 25.4.2012. do 24.00 h. Sve naknadne informacije moći ćete pratiti na službenoj stranici AKRP Zagreb

Napominjem da će se turnir održati bez obzira na vremenske uvjete. 

Također molim da ekipe, koje eventualno imaju neke posebne zahtjeve za termine igranja, to navedu u prijavnici, a mi ćemo se potruditi izaći svima u susret, ukoliko će to biti moguće.

Molim Vas da proslijedite ovaj mail svima za koje smatrate da bi mogli biti zainteresirani.Detaljniji program kao i raspored te satnica samog natjecanja bit će objavljen nakon što se ustanovi broj zainteresiranih ekipa.

Slobodno me kontaktirajte za bilo kakva pitanja ili prijedloge.

Nadam se da se vidimo u što većem broju.

 

2012 Prijavnica77.5 KiB530

Pročitajte i ovo

Pjeskaši Detona i pjeskašice Dubrave najbolji na Jarun Cupu 2019!

Nakon šest sjajnih i neizvjesnih dana nadmetanja na pjeskaškim terenima zagrebačkog Jaruna, pjeskaši Detona Zagreb …