Naslovna » 2019 » EHF Kup Prvaka: Detono Zagreb peti, sedmo mjesto za pjeskaše i pjeskašice Toyota MHC Dubrave

EHF Kup Prvaka: Detono Zagreb peti, sedmo mjesto za pjeskaše i pjeskašice Toyota MHC Dubrave

Pjeskaši i pjeskašice Toyota MHC Dubrave završili su EHF Kup Prvaka na sedmom mjestu, dok su pjeskaši Detono Zagreba zauzeli peto mjesto.

Posljednjeg dana natjecanja, pjeskaši Detono Zagreba odmjerili su snage s ekipom BHT Hurricanes. U utakmici za peto mjesto, ekipa Detono Zagreba slavila je rezultatom 2:1 (22:12, 20:23, 10:9). U još jednom uzbudljivom dvoboju, Detono Zagreb je pokazao pravi timski duh i zaključio ovo natjecanje na pobjednički način.

Pjeskaši Toyota MHC Dubrave također su slavili u svom posljednjem dvoboju na ovome natjecanju. Oni su svladali ekipu Hiekka Hauskaa rezultatom 2:1 (24:14, 13:25, 8:7) što je u konačnici bilo dovoljno za osjavanje sedmoga mjesta.

U ženskoj konkurenciji, pjeskašice Toyota MHC Dubrave također su natjecanje završile na sedmom mjestu. U njihovom posljednjem dvoboju, bile su bolje od ekipe GRD Leca – Love Tiles rezultatom 2:0 (18:16, 10:8).

Ovim dvobojima svi su hrvatski predstavnici zaključili svoj nastup na EHF Kupu Prvaka koji se od 24. do 27. listopada održao na Siciliji.

Pročitajte i ovo

EURO 2021: Hrvatski seniori su doprvaci Europe

Hrvatski predstavnici u muškoj konkurenciji osvojili su srebrnu medalju na Europskoj prvenstvu u Bugarskoj i …