Naslovna » 2019 » Senzacionalan nastavak Svjetskih igara na pijesku za naše seniore

Senzacionalan nastavak Svjetskih igara na pijesku za naše seniore

Nakon izrazito zanimljivog otvaranja natjecanja, hrvatska muška seniorska reprezentacija u rukometu na pijesku upisala je dvije nove pobjede na Svjetskim igrama na pijesku. Drugoga dana igara, naši seniori bili su bolji od reprezentacija Tunisa i Španjolske.

Hrvatski reprezentativci odlično su otvorili susret protiv Tunisa i bez većih poteškoća osvojili prvi set. Iako se protivnička momčad probudila na početku drugoga seta, to nije bilo dovoljno za pobjedu. Naši su pjeskaši uvjerljivo slavili na kraju rezultatom 2:0 u setovima.

Nekoliko sati nakon tog dvoboja, hrvatski su se predstavnici susreli s reprezentacijom Španjolske. Ovoga puta, prvi set je otišao na stranu protivničke ekipe. No, odlična igra te pravi timski duh u drugome setu i mirnoća u trećem setu donijela je novu, važnu pobjedu našim predstavnicima. Konačni rezultat te utakmice je bio 2:1 u korist naših pjeskaša.

S tri pobjede i jednim porazom, izabranici Mladena Paradžika čekaju svoj posljednji dvoboj u grupi B. U nedjelju, 13. listopada odmjerit će snage s reprezentacijom Mađarske u 11:30 sati po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo

EURO 2021: Hrvatski seniori su doprvaci Europe

Hrvatski predstavnici u muškoj konkurenciji osvojili su srebrnu medalju na Europskoj prvenstvu u Bugarskoj i …