Naslovna » 2017 » Hrvatska reprezentacija sa stopostotnim učinkom nakon prvoga dana Svjetskih igara!

Hrvatska reprezentacija sa stopostotnim učinkom nakon prvoga dana Svjetskih igara!

Hrvatski reprezentativci prvi su dan ovogodišnjih Svjetskih igara priveli kraju sa stopostotnim učinkom. Uspjeli su to naši predstavnici tako što su svladali reprezentaciju Egipta rezultatom 2:0 (25:10, 34:13) te domaćina Poljsku s 2:0 (26:12, 22:16).

Reprezentativci rukometa na pijesku koji u Wroclawu brane hrvatske boje drugi će dan Svjetskih igara dočekati u dobrom raspoloženju. Naime, već prvog dana Hrvati su pokazali dominaciju u kategoriji rukometa na pijesku te pomeli konkurenciju u svojoj skupini.

Prva prepreka u Wroclavu predstavljala je reprezentacija Egipta. Samouvjereno, Hrvatska je odradila dio dogovorenog i bez većih problema savladala afričkog predstavnika s 2:0 u setovima.

Drugi dio dana u Poljskoj bio je rezerviran za domaćina. Hrvati su po završetku slavili nad Poljacima s maksimalnih 2:0 u setovima te ekipi kojoj je ovo premijerni nastup na Igrama nisu dopustili senzaciju.

Dojmove s uspješnog prvog dana podijelio je Ivan Jurić: ”Cilj nam je bio otvoriti prvenstvo s pobjedama nad nominalno slabijim ekipama od nas. Doduše, to ne znači ništa. Imali smo dobar pristup i protiv Egipta i protiv Poljske protiv koje smo bili dodatno motivirani jer su domaćini. Uspjeli smo riješiti obje utakmice s 2:0 i bez shoot-outa. Idemo dalje, sutra imamo jednu utakmicu protiv Mađarske i nadamo se da ćemo tamo pobijediti. Ne mora biti 2:0, ali nadam se da ćemo pobijediti.”

Iduća utakmica na rasporedu Hrvatske reprezentacije predviđena je za četvrtak, 27. srpnja u 12:30 sati.

Pročitajte i ovo

EURO 2021: Hrvatski seniori su doprvaci Europe

Hrvatski predstavnici u muškoj konkurenciji osvojili su srebrnu medalju na Europskoj prvenstvu u Bugarskoj i …