Naslovna » 2017 » Uskoro počinje Zagreb Open 2017

Uskoro počinje Zagreb Open 2017

Nakon odigranih turnira u Zaprešiću i Ivanić-Gradu te reprezentativne stanke, pjeskaši i pjeskašice nastavljaju borbu za titulu najboljeg hrvatskog kluba na pješčanim terenima jarunskog jezera. Najstariji turnir u Hrvatskoj i jedan od najstarijih u svijetu održat će se nadolazećeg vikenda, od petka, 30. lipnja do nedjelje, 02. srpnja.

Zagreb Open je posljednji, treći turnir Prvenstva Hrvatske prije Final 4 koji će se igrati u Varaždinu. Ukupno će se natjecati 17 ekipa, od toga deset u muškoj i sedam ekipa u ženskoj seniorskoj konkurenciji. Osim hrvatskih ekipa, na Zagreb Openu će sudjelovati ekipe iz Mađarske i Srbije te hrvatska ženska juniorska reprezentacija.

Nakon dva odigrana turnira, prvo mjesto na ljestvici drži BHC Detono Zagreb, a slijede BHC Sesvete i BHC Dubrava u muškoj konkurenciji. U ženskoj kategoriji, na vrhu je tijesna razlika od jednog boda između BHC Dubrava na prvom i ŽKRP Kontesa Nera na drugom mjestu.

Nakon Zagreb Opena, pjeskaši i pjeskašice nastavljaju natjecanje za titulu najboljih na završnom turniru od 14. do 15. srpnja. Na varaždinskom Kapucinskom trgu, prva četiri plasirana kluba u muškoj i četiri u ženskoj konkurenciji borit će se za trofej hrvatskog prvaka.

Popis ekipa na Zagreb Openu 2017:

Natjecatelji:

White Boys

BHC Čakovec

BHC Čakovec 2

Pa Kaak

BHC Dubrava

BHC Detono Zagreb

Chemo profili

BHC Sesvete

BHC Sesvete 2

BHC Helios

Natjecateljice:

ŽKRP Kontesa Nera

Garden

BHC Dubrava

BHC Detono Zagreb

Lady Bugs

BHC Sesvete

Hrvatska juniorska reprezentacija

Pročitajte i ovo

Početak priprema muške seniorske reprezentacije za EURO 2021

Uoči početka priprema za Europsko prventsvo u Bugarskoj, hrvatska muška seniorska reprezentacija u rukometu na …