Naslovna » 2017 » Prvenstvo Hrvatske počinje u Zaprešiću!

Prvenstvo Hrvatske počinje u Zaprešiću!

Sezona rukometa na pijesku u Hrvatskoj otvorena je Jarun kupom nakon kojeg tradicionalno slijedi Prvenstvo Hrvatske, koje će se ove godine održati u tri grada, Zaprešiću, Ivanić-Gradu i Zagrebu. Završni turnir Prvenstva Hrvatske, Final 4, odigrat će se u Varaždinu 14. i 15. srpnja.

Prvenstvo Hrvatske počet će prvog vikenda u lipnju na Zaprešić Openu koji će se održati od 2. do 4. lipnja. Samo sedam dana kasnije, od 9. do 11. lipnja, pjeskaši i pjeskašice će se preseliti na pjeskaške terene Hotela Sport u Ivanić-Gradu gdje se već tradicionalno od 2014. održava Ivanić Open.

Treći turnir hrvatskog prvenstva održat će se na zagrebačkom jezeru Jarun, a trajat će od 29. lipnja do 2. srpnja. Naslov prvaka branit će Detono Zagreb u muškoj te BHC Dubrava u ženskoj konkurenciji. Pobjednici Prvenstva Hrvatske imat će priliku braniti svoje boje na Champions kupu na Kanarskim otocima krajem godine.

Završni turnir Prvenstva Hrvatske, Final 4, održat će se na varaždinskom Kapucinskom trgu 14. i 15. srpnja. Četiri najbolje ekipe u muškoj i četiri u ženskoj izborit će nastup na Final 4 u Varaždinu, na kojem nas očekuje pjeskaški spektakl s bogatim zabavno-sportskim programom.

Zaprešić Open, Ivanić Open i Zagreb Open dio su EBT-a.

Pročitajte i ovo

Početak priprema muške seniorske reprezentacije za EURO 2021

Uoči početka priprema za Europsko prventsvo u Bugarskoj, hrvatska muška seniorska reprezentacija u rukometu na …