Naslovna » Turniri » 2010

2010

Sandstorm i Detono osvojili Crikvenicu

Crikvenica, 04. srpnja 2010. – Momčad Sandstorma i ekipa Detona, obje iz Zagreba, pobjednici su ovogodišnjeg izdanja EBT turnira Crikvenica open 2010. Bio je to drugi turnir ovogodišnje serije, a 20 ekipa ponudilo je odličan rukomet na pijesku u kojem su mogli uživati brojni posjetitelji terena na plaži Balustrada. Na kraju su najuspješnijima dodijeljene medalje i pehari te su proglašene …

Više o tome

Detono osvojio Zadar

Obje ekipe Detona osvojile su treći turnir u rukometu pijesku za prvenstvo Hrvatske koji se proteklog vikenda održavao na zadarskoj plaži Kolovare. Više od 500 gledatelja uživalo je u sjajnom rukometu na pijesku, dobrim obranama, cepelinima i piruetama...

Više o tome

Detono osvojio Trogir i Hrvatsku!

Pjeskaši pjeskašice Detona Zagreb pobjednici su posljednjeg turnira iz serije prvenstva Hrvatske održanog u trogirskoj Medenoj, a ujedno su i obranili naslove prvaka Hrvatske.

Više o tome

Trogir Open 2010

EBT turnir u rukometu na pijesku Trogir Open 2010 održan je u terminu od 16-18. srpnja 2010. na terenima Apartmanskog naselja Medena!

Više o tome

Zadar Open 2010

EBT turnir u rukometu na pijesku Zadar Open 2010 održan je u terminu od 09-11. srpnja 2010. na gradskoj plaži Kolovare.

Više o tome

Crikvenica Open 2010

EBT turnir u rukometu na pijesku Crikvenica Open 2010 održao se u terminu od 02.-04. srpnja 2010. na gradskoj plaži Balustrada.

Više o tome

Zagreb Open 2010

EBT turnir u rukometu na pijesku Zagreb Open 2010 održao se u terminu od10.-13. lipnja 2010.

Više o tome

Pjeskaški spektakl u Zadru

Zadarske Kolovare ugostile su najbolje hrvatske rukometaše na pijesku na trećem turniru ovogodišnje serije prvenstva Hrvatske. Da je dolazak u Zadar bio pun pogodak svjedoči i veliki broj gledatelja tokom čitavog dana.

Više o tome

Crikvenica iznad ocekivanja

Drugi turnir prvenstva Hrvatske na crikveničkoj plaži Balustrada ponudio je više od očekivanog. Pred ispunjenim tribinama najbolji hrvatski pjeskaši pokazali su zašto je ovaj sport u stalnom usponu. Mnoštvo atraktivnih poteza i uzbudljivih utakmica rezultiralo je i posjetom iznad očekivanja....

Više o tome

Detono na kvadrat

Nakon četiri dana rukometa na pijesku na Jarunskom jezeru, gdje se izmijenilo 20 momčadi i 12 ekipa, 80 utakmica je odigrano u seniorskoj kategoriji... sve se svelo na dva finala i dvije ptice istog jata. Detono je uzeo naslove prvaka Zagreba i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Više o tome