Naslovna » Turniri » 2012 » Zagrebacka liga 2012 » Zagrebacka liga 2012

Zagrebacka liga 2012

Obavještavamo vas o početku Zagrebačke lige, najstarijeg najecanja u rukometu na pijesku, koja će se po deveti put odigravati na terenima za rukomet na pijesku, pored Velikog jezera ŠRC Jarun u sljedećim terminima:
12.5.-13.5.
19.5-20.5.

Samo natjecanje odvijat će se u navedenim terminima u muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji, a sam sustav natjecanja (kao i raspored) odredit će se nakon isteka roka za prijave ekipa. Zadnji rok za prijavu ekipa je 9.5.2012. do 24.00.
Stoga molim sve zainteresirane ekipe da se prijave putem prijavnice koju možete poslati na mail: zg_liga@beach.zrs.com.hr ili da se jave kontakt osobi (Mladen Paradžik- 0958136286)

Par bitnih napomena vezanih za odigravanje Zagrebačke lige:

Svima  je u interesu da se većina utakmica odigra. Stoga ćemo u pripremi rasporeda biti maksimalno fleksibilni po pitanju termina (ukoliko pojedinoj ekipi ne odgovara  određeni termin/datum, bit će omogućeno premještanje i dogovaranje naknadnog termina za odigravanje utakmice).
Kotizacija za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju lige iznosit će 250 kn.
Vrijedi napomenuti da su organizatori za ovogodišnje izdanje lige osigurali i vrijedne poklon pakete za najbolje ekipe te pojedince natjecanja.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju. Molim Vas da proslijedite ovaj mail svima za koje mislite da bi mogli biti zainteresirani.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju te se nadamo da će se na ovogodišnje izdanje Zagrebačke lige prijaviti još više ekipa nego prošle godine.

Pročitajte i ovo

Zagrebacka Liga 2012 – Rezultati

U PDF formatu na ovoj poveznici nalaze se svi rezultati i (trenutni) poredak u grupama.