Naslovna » 2019 » Detonatori i Detonatorice na EBT Finalsu 2019!

Detonatori i Detonatorice na EBT Finalsu 2019!

Ukupno 28 ekipa sudjelovat će na EBT Finalsu kojemu je domaćin Baia Mare, od 6. do 9. lipnja. U Rumunjskoj će igrati i hrvatski predstavnici u obje konkurencije, pjeskaši i pjeskašice Detono Zagreba. Ekipe su u muškoj i ženskoj kategoriji raspoređene u dvije skupine po sedam klubova.

Najbolji hrvatski pjeskaši smješteni su u skupini A. Tako će Detonatori snage odmjeriti sa sljedećim klubovima: španjolski Palletways Verallia Azuqueca, nizozemski TSHV Camelot, portugalski V. Gaw, poljski BHT Petra Plock, ruski Ekaterinodar i švicarski BHV Waterschloss. U grupi B igrat će aktualni prvaci, španjolski Pinturas Andalucia BM Playa Sevilla, mađarski Beach Stars BHC, portugalski Escola de Formação de Espinho – Os Tigres, srpski BHC 2areg, njemački 12Monkeys Koln BHC, danski HEI Beachhandball i rumunjski Tricolorii.

U ženskoj kategoriji, Detonatorice će se u skupini A natjecati protiv aktualnih prvakinja, Mađarica Multichem-Szentendrei, Španjolki N.K.E. Club Balonmano Playa Algeciras, Poljakinja BHT Pyrki Poznan, nizozemskog kluba Westsite Amsterdam, slovačkog SPORT CLUB Senec-Cannabis Energy Drink i portugalskog Escola de Formação de Espinho – Os Tigres. U grupi B, smješteni su mađarski OVB Beach Girls®DVSC-TVP, srpski BHC 2areg, španjolski Club Balonmano Gesatur, njemački CAIPIranhas, portugalski GRD LEÇA – apostaganha.com, poljski UKS Varsovia Warszawa i rumunjski Beach Girls.

Nakon završetka natjecanja po skupinama, uslijedit će eliminacijska faza s četvrtfinalima, polufinalima i finalim u muškoj i ženskoj konkurenciji. Detonatorima i Detonatoricama želimo puno sreće i uspjeha, i što bolje nastupe na pjeskaškim terenima!

 

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …