Naslovna » 2018 » Hrvatski predstavnici otputovali u Buenos Aires

Hrvatski predstavnici otputovali u Buenos Aires

Samo nas dva dana dijele do početka trećih ljetnih Olimpijskih igara mladih. Buenos Aires će na 12 dana postati sportsko središte za više od četiri tisuće mladih sportaša koji će se natjecati u više od trideset različitih sportova. U Argentinu su u utorak otputovali svi hrvatski predstavnici, a među njima i mladi pjeskaši i pjeskašice koji će ove godine nastupiti u novoj sportskoj disciplini, rukometu na pijesku.

Naše pjeskašice nalaze se u grupi A zajedno s Mađarskom, Kineskim Taipejima, Američkom Samoom, Mauricijusom i Rusijom. Prvu utakmicu igraju u ponedjeljak, 8. listopada protiv Mauricijusa u 11:40 na terenu tri. Hrvatsku će u Argentini predstavljati: Rea Banić, Mia Bošnjak, Petra Lovrenčević, Anja Vida Lukšić, Ana Malec, Vanja Perenčević, Saša Sladić, Mia Tupek i Nika Vojnović.

Naši su pjeskaši u grupi B s Italijom, Portugalom, Paragvajom, Mauricijusem i domaćinom natjecanja, Argentinom. Hrvatski će predstavnici svoju prvu utakmicu odigrati također u ponedjeljak protiv domaćina Argentine u 10:50 na centralnom terenu. Za hrvatsku mušku reprezentaciju nastupit će: Borna Kolić, Ivan Palac, Tin Brzica, Mateo Budić, Bruno Sudarević, Ivan Antonio Hančić, Marko Marunčić, Krešimir Obratov i Marko Pranjić.

Raspored cijelog natjecanja možete pronaći ovdje.

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …