Naslovna » 2018 » Zabava uz rukomet na pijesku u Varaždinu

Zabava uz rukomet na pijesku u Varaždinu

Kao i na mnogim turnirima rukometa na pijesku, svi posjetitelji moći će uživati u puno više sadržaja osim atraktivnih događaja na terenu. Na taj način, rukomet na pijesku privlači ljude svih dobnih skupina te nudi cjelodnevno uživanje.

Prošle godine, publiku su zabavljale djevojke iz plesne skupine Bailando, a tu su bili i Frano Ridjan te DJ Škrinjica. Kapucinski trg u Varaždinu ugostio je sportaše, navijače, novinare i zabavljače, a tako će biti i ove godine. Također na Kapucinskom trgu. Također se radi o Final 4 turniru Prvenstva Hrvatske, gdje ćemo saznati najbolju mušku i žensku ekipu ove sezone rukometa na pijesku.

Gledat ćemo i turnir reprezentacija, jer Hrvatska, Mađarska, Oman i Srbija dolaze u Varaždin uoči Svjetskog Prvenstva u Kazanju. Pratit ćemo sve utakmice, od prve do zadnje minute, naravno uz puno zabave i smijeha.

Ove godine tome će ponovno pridonijeti plesna skupina Bailando. Djevojke će se pobrinuti da u pauzama od utakmice ne nedostaje zabave za publiku. Hrvoje Ružić, DJ i ostatk ekipe dodatno će se pobrinuti za atmosferu te će navijačima dodatno približiti atrakcije s terena.

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni na utakmice Svjetskog Prvenstva u nogometu u Rusiji. 14. srpnja u subotu bit će igrana utakmica za treće mjesto, a novog svjetskog prvaka doznat ćemo u nedjelju 15. srpnja, finale počinje u 17:00.

Utakmice završnog turnira Prvenstva Hrvatske na rasporedu su 13. i 14. srpnja, dok turnir Reprezentacija počinje 14. srpnja te se nastavlja sljedeći dan.

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …