Naslovna » 2018 » Promjena mjesta održavanja Final 4 rukometa na pijesku i Turnira reprezentacija

Promjena mjesta održavanja Final 4 rukometa na pijesku i Turnira reprezentacija

Final 4 rukometa na pijesku na kojem će nastupiti četiri najbolje muške i četiri najbolje ženske ekipe vraća se u Varaždin! Iako je u početku bilo najavljeno kako će mjesto održavanja biti pjeskaški tereni kod Sportske dvorane Graberje, završni turnir ponovno će se održati na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Tako će isto mjesto biti domaćin drugog Final 4 Prvenstva Hrvatske gdje ćemo gledati sljedeće ekipe. U ženskoj konkurenciji igrat će WBHC Kontesa Nera, Chemo Profil, Toyota MHC Dubrava i Detono Zagreb. Muške ekipe koje su ostvarile plasman na Final 4 su: Detono Zagreb, White Boys, Toyota MHC Dubrava i BHC Sesvete.

Final 4 bit će odigran 13. i 14. srpnja, a osim završnog turnira Prvenstva Hrvatske, 14. i 15. srpnja igra se Turnir reprezentacija kao priprema za Svjetsko Prvenstvo u rukometu na pijesku koje se igra u Kazanju od 24. do 29. srpnja. Kao i prošle godine, na terenima na Kapucinskom trgu bit će puno zabave, sunca i dobre igre te će svi posjetitelji moći uživati u mnogobrojnim atrakcijama i zabavnim sadržajima!

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …