Naslovna » 2018 » Prvenstvo Hrvatske bliži se kraju, počinje Zagreb Open!

Prvenstvo Hrvatske bliži se kraju, počinje Zagreb Open!

Treći turnir Prvenstva Hrvatske, Zagreb Open održat će se nadolazećeg vikenda, a zagrebačko jezero Jarun bit će tako u subotu i nedjelju, 23. i 24. lipnja 2018. godine, ispunjeno atraktivnim potezima i akcijama na pijesku. 

Pretposljednja stanica Prvenstva Hrvatske, Zagreb Open, na pješčanim terenima Jaruna, ugostit će ukupno 14 ekipa. Natjecat će se šest ekipa u ženskoj konkurenciji te osam ekipa u muškoj kategoriji. Na oba natjecateljska dana, prve utakmice počinju u 10 sati ujutro.

“S obzirom da su nam obje ekipe praktički osigurale Final 4, novi cilj nam je osigurati što bolju poziciju kako bi dobili lakšeg protivnika u polufinalu. Posebno se to odnosi na cure koje se bore za prvo mjesto. Poseban naglasak je i na drugu mušku ekipu, a nju čine dečki 2002. godišta, koji su svoje prve pjeskaške korake imali u Zaprešiću i među kojima ima velikog potencijala za budućnost”, rekao je Ivan Dumenčić, igrač momčadi i trener ženske ekipe Toyota MHC Dubrave.

Zagreb Open uvertira je za pjeskaški spektakl, odnosno Final 4 koji će se drugu godinu zaredom održati u Varaždinu, 13. i 14. srpnja 2018. Na završnom turniru će nastupiti ukupno osam ekipa, odnosno po četiri najbolje plasirane ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Raspored Zagreb Opena možete pronaći ovdje:
Raspored Zagreb Open 2018 

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …