Naslovna » Ivanić Open 2018 » Detono Zagreb i mađarska juniorska reprezentacija osvojili Ivanić Open!

Detono Zagreb i mađarska juniorska reprezentacija osvojili Ivanić Open!

Drugi turnir Prvenstva Hrvatske, prepun aktaktivnih akcija i sjajnih golova, završio je slavljima Detona Zagreb u muškoj konkurenciji i mađarske juniorske reprezentacije u ženskoj konkurenciji nakon kasnih finalnih utakmica.

Nakon dva pjeskaška dana u Ivanić Gradu, završio je drugi turnir Prvenstva Hrvatske. Nakon napetih finalnih utakmica, mađarska juniorska reprezentacija u finalu je pobijedila ekipu Kontesa Nera s 2:1 (12:15, 18:16, 7:4), dok je Toyota MHC Dubrava zauzela treće mjesto.

“Pa što se tiče prvog seta, odlično smo ga odigrale, obrana i napad su nam odlično funkcionirale. U drugi set smo isto dobro ušle, imale smo prednost, ali napad nam nije išao i na kraju su nas, nažalost, Mađarice stigle i pobijedile u raspucavanju”, rekla je Lucija Kelava, igračica ŽKRP Kontesa Nere.

U muškoj konkurenciji Detono Zagreb osvojio je Ivanić Open, nakon što je to prošle godine za rukom pošlo Toyota MHC Dubravi. Detonatori su u finalu pobijedili BHC Sesvete rezultatom 2:1 u setovima (20:12, 16:19, 9:6), dok su u utakmici za treće mjesto snage odmjerili BHC Čakovec i Toyota MHC Dubrava, a pobjeda je pripala momcima iz Dubrave.

“Vratar Sesveta jako je dobro branio i odveo ih do raspucavanja, imali su dobra krila i obranu, ali mi smo u raspucavanju imali više sreće”, izjavio je Lucian Bura, igrač Detona Zagreb.

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …