Naslovna » 2018 » Ususret Ivanić Openu 2018!

Ususret Ivanić Openu 2018!

Drugi turnir Prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku na rasporedu je od subote 16. lipnja do nedjelje, 17. lipnja 2018. godine kada nas u Ivanić Gradu očekuju nova pjeskaška nadmetanja i borba za odlazak na Final 4. Na Ivanić Openu 2018 ukupno će se natjecati 18 ekipa, 11 u muškoj  te sedam u ženskoj kategoriji. Osim hrvatskih, na turniru će sudjelovati i mađarske ekipe.

Očekujem da iz turnira u turnir budemo sve bolji, sad smo već malo bolje uigrali tako da ćemo u Ivaniću sigurno biti bolje. Sve ekipe su kvalitetne i sigurno da neće biti lako“, izjavio je Filip Bistrović, igrač BHC .

Na Zaprešić Openu smo bile treće, na sljedećem turniru u Ivaniću ćemo dati sve od sebe i pokušati biti još bolje. Očekujem odličnu atmosferu kao i uvijek dosad“, rekla je igračica BHC Detona Zagreb, Nika Vojnović.

Nakon što su prvi turnir, Zaprešić Open 2018 osvojili BHC Detono Zagreb u muškoj te Toyota MHC Dubrava u ženskoj konkurenciji, ostaje za vidjeti tko će biti najuspješniji nadolazećeg vikenda na Ivanić Openu. Ne propustite nova rukometna uzbuđenja te akcije i zabavu na pijesku i izvan terena!

U nastavku pogledajte raspored za Ivanić Open:
Raspored 

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …