Naslovna » 2018 » Pjeskaši Detona i pjeskašice Dubrave pobjednici Zaprešić Opena 2018!

Pjeskaši Detona i pjeskašice Dubrave pobjednici Zaprešić Opena 2018!

Pjeskaši Detono Zagreba i pjeskašice Toyote MHC Dubrava osvajači su prvog turnira Prvenstva Hrvatske, Zaprešić Opena 2018. Detonatori su u finalu bili bolji od momčadi Toyota MHC Dubrava s 2:1 (26:20, 18:21, 8:7), dok su djevojke Toyote MHC Dubrave slavile nad ŽKRP Kontesa Nera također s 2:1 u setovima (14:20, 24:17, 7:4).

Bilo je gusto do zadnje sekunde, prvi set smo izgubile, onda smo drugi išle polako, skupile glave i ja bih rekla na iskustvo smo dobile. Prezadovoljna sam s turnirom, rijetko kad dobijemo ovako jaku ekipu i stvarno smo sve zadovoljne“, izjavila je igračica pobjedničke ekipe Vanja Perenčević.

U konkurenciji od devet momčadi, najuspješniji su bili aktualni prvaci, pjeskaši Detono Zagreba koji su u napetoj finalnoj utakmici pobjedili Toyotu MHC Dubrava nakon raspucavanja. “Neizvjesna i teška utakmica kao i uvijek s Dubravom. Prvi set smo dobili, u drugom smo se malo opustili i došlo je do raspucavanja. Na kraju pobjeda i mislim da smo zasluženo osvojili prvo mjesto“, izjavio je Detonator Ivan Perić.

U utakmici za treće mjesto u muškoj konkurenciji, igrači BHC Sesvete bili su bolji od momčadi White Boys s 2:0 u setovima (26:18, 18:11), dok su u ženskoj konkurenciji treće mjesto osvojile pjeskašice Detono Zagreba pobjedivši BHC Dubravu 2 s 2:0 (13:9, 24:13)

Vikend u Zaprešiću bio je pun akcija i atrakcija na terenu i izvan njega, posjetitelji su tri dana uživali u vrhunskom rukometu na pijesku i mnoštvu zabavnog sadržaja, a za najmlađe je bio organiziran Kids day. Prvenstvo Hrvatske nastavlja se sljedeći vikend, od 15. do 17. lipnja 2018. godine kada nas na Ivanić Openu očekuju nova pjeskaška nadmetanja i zabavni trenuci!

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …