Naslovna » 2018 » Najbolji pjeskaši i pjeskašice na EBT Finalsu, Detono branitelj naslova!

Najbolji pjeskaši i pjeskašice na EBT Finalsu, Detono branitelj naslova!

Pješčani tereni poljskog gradića Stare Jablonki ugostit će najbolje europske pjeskaše i pjeskašice od 31. svibnja do 3. lipnja 2018. godine na EBT Finalsu. Za titulu najboljih borit će se 12 muških te 12 ženskih ekipa. Hrvatske boje branit će aktualni europski prvaci Detono Zagreb i Chemo profili u muškoj konkurenciji, dok će se Detonatorice natjecati u ženskoj kategoriji. Braniteljice naslova su pjeskašice španjolskog kluba BM Playa Algeciras.

U muškoj i ženskoj konkurenciji, ekipe su podijeljene u dvije skupine po šest klubova. Detonatori i Detonatorice će započeti natjecanje u skupini A, dok su Chemo profili smješteni u grupi B. Od hrvatskih ekipa, prve će na teren Detonatorice koje će u četvrtak, 31. svibnja s početkom u 09:45 sati odmjeriti snage s njemačkom ekipom CAIPIranhas. Branitelji naslova, BHC Detono Zagreb će otvoriti natjecanje u 11:15 sati utakmicom protiv jake ruske momčadi, SC Ekaterinodara. Chemo profili će pak, prvu utakmicu odigrati u 12:00 sati protiv domaće ekipe BHT GRU JUKO Piotrków Trybunalski.

Ovogodišnji ciljevi kluba su obraniti naslov prvaka Europe i Hrvatske u muškoj konkurenciji i ostvariti ih i u ženskoj“, izjavila je Detonatorica Nika Vojnović.

Finalne utakmice na rasporedu su u nedjelju, 03. lipnja. U 15:30 sati igrat će se žensko finale, dok ćemo nove europske klupske prvake saznati u utakmici koja počinje u 16:30 sati. Kompletan raspored utakmica i rezultati dostupni su na službenoj stranici EBT Finals 2018., a prijenos uživo možete pratiti putem ehfTV-a. U nastavku pogledajte popis natjecatelja i natjecateljica.

NATJECATELJI:
Detono Zagreb (CRO)
Chemo profili Zagreb (CRO)
Pinturas andalucia (ESP)
TSHV Camelot (NED)
Salgótarjáni Strandépítök BHC (HUN)
Nordlichter Beachhandball (GER)
BHC 2areg (SRB)
BHT Auto Forum Petra Plock (POL)
V. Gaw (POR)
Zagreb Beach Hrvatska (SUI)
SC Ekaterinodar (RUS)
BHT GRU JUKO Piotrków Trybunalsk (POL)

NATJECATELJICE:
BM PLAYA ALGECIRAS (ESP)
Westsite Amsterdam (NED)
Grupo llopis BM playa Sevilla (ESP)
Multichem-Szentendrei N.K.E. (HUN)
Detono Zagreb (CRO)
KS Red Hot Czili Buk (POL)
Beachqueens (SUI)
CAIPIranhas (GER)
OVB Beach Girls (HUN)
Be one / teclur (POR)
SPORT CLUB Senec-Cannabis Energy Drink (SVK)
Team Poland (POL)

 

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …