Naslovna » 2017 » Hrvatski seniori osvojili europsku broncu!

Hrvatski seniori osvojili europsku broncu!

Hrvatska muška seniorska reprezentacija u rukometu na pijesku osvojila je brončanu medalju na Europskom prvenstvu pred domaćom publikom. Odlični hrvatski igrači su u utakmici za treće mjesto nadigrali reprezentaciju Mađarske s 2:0 u setovima (14:8, 24:23).

Momčad pod vodstvom izbornika Davora Rokavca je fantastičnom igrom došla do bronce. Pobjednički zgoditak u posljednjim sekundama drugog seta postigao je Ivan Dumenčić: „Zadovoljan sam, prvi set smo odigrali vrhunsku obranu, preokrenuli smo utakmicu u svoju korist i postigli smo taj pogodak. Medalja je medalja!“.

Hrvatska reprezentacija je već nekoliko godina u vrhu rukometa na pijesku, a s novom medaljom oko vrata, zadovoljan je i Matej Semren:Mislim da ovo što mi imamo nema nitko, baš zajedništvo. Jako dobro funkcioniramo kao ekipa i uvijek vadimo jedan drugog“.

Iako nisu obranili peti europski naslov u nizu, borbenost i zajedništvo hrvatskih igrača su se isplatili te su zajedno s navijačima proslavili još jedan veličanstveni uspjeh, europsku broncu.

Kompletne izjave Ivana Dumenčića i Mateja Semrena pogledajte u sljedećem video isječku:

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …