Naslovna » 2017 » Zanimljiv drugi dan Ivanić Opena

Zanimljiv drugi dan Ivanić Opena

Drugog dana Ivanić Opena 2017 odigrano je ukupno 18 utakmica, od toga sedam u ženskoj i 11 u muškoj konkurenciji. Dvije pobjede u dvije utakmice upisale su ekipe BHC Dubrava i ŽKRP Kontesa Nera u ženskoj konkurenciji.

Iako ekipa BHC Dubrava danas nije igrala u punom sastavu, djevojke to nije spriječilo da ostvare stopostotni učinak. „Skupile smo se u izmijenjenom sastavu, ali nema veze. Prvu utakmicu protiv Detona smo dobile nakon raspucavanja, bilo je jako zanimljivo. U drugoj utakmici smo pobjedile mladu ekipu iz Zaprešića s 2:0 u setovima. Drago mi je da se svake godine prijavljuje sve više ženskih ekipa i nadam se da će rukomet na pijesku biti još popularniji“, poručila je igračica BHC Dubrava, Simona Hajduk.

Jedina momčad na turniru koja dolazi s juga Hrvatske su White Boysi koji se nadaju prolasku u četvrtfinalu. Danas su upisali dvije pobjede u utakmicama protiv juniorske reprezentacije Hrvatske i BHC Čakovec 2 te poraz od BHC Sesvete.

U krvi nam je da međusobno vičemo i da smo temperamentni. Dan smo započeli loše, ali dizali smo se iz utakmice u utakmicu. Najbolju igru smo pokazali protiv Čakovca u drugom setu i vjerujem da se možemo plasirati među prve četiri ekipe“, rekao je Drago Fantić, igrač White Boysa.

Posljednji dan natjecanja započinje sutra, 11. lipnja u 10:50 sati kada se sastaju BHC Čakovec 2 i juniorska reprezentacija Hrvatske u muškoj konkurenciji. Finalne utakmice na rasporedu su u 18:35 u ženskoj, odnosno u 19:25 sati u muškoj konkurenciji. Ne propustite rukometne atrakcije i zabavu na pješčanim terenima u Ivaniću!

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …