Naslovna » 2017 » Odigrano osam utakmica prvog dana Ivanić Opena

Odigrano osam utakmica prvog dana Ivanić Opena

Započeo je drugi turnir prvenstva Hrvatske na kojem je prvog dana odigrano osam utakmica u muškoj konkurenciji. Pobjednik prošlogodišnjeg Ivanić Opena, Detono Zagreb je s 2-0 u setovima bio bolji od Chemo profila Zagreb i tako ostvario prve bodove na natjecanju.

Ovogodišnje izdanje Ivanić Opena otvorili su Sokol i BHC Dubrava, a nakon raspucavanja su slavili igrači Dubrave. „Večeras smo odigrali četiri utakmice u jako kratkom periodu. Za početak smo igrali sa Sokolom koji je skupina starijih pjeskaša, a raspucavanje smo uspjeli izvući u našu korist. Druga utakmica protiv mlade ekipe Sesvete 2 je bila lakša, a u utakmici protiv Detona smo u raspucavanju izvukli deblji kraj i izgubili. I posljednju utakmicu protiv Chemo profila smo okrenuli u našu korist i dobili“, izjavio je Matej Semren, igrač BHC Dubrava.

Nažalost, izgubili smo prvu utakmicu u raspucavanju, a onda i drugu protiv Chemo profila. Prvu pobjedu smo ostvarili u zadnjoj utakmici danas, protiv Sesveta 2. Došli smo se prvenstveno zabaviti, a mi koji smo reprezentativci se uigravamo za Europsko prvenstvo i Svjetske igre, i to je to, pozdrav čitateljima!“, rekao je igrač Sokola, Josip Jurić Grgić.

Nova nadmetanja pjeskaša i pjeskašica očekuju nas drugog dana Ivanić Opena 2017, odnosno sutra, 10. lipnja. Prvu utakmicu u 11 sati igrat će Detono Zagreb i juniorska reprezentacija Hrvatske u ženskoj konkurenciji, dok je prvi dvoboj muških ekipa Chemo profili Zagreb i BHC Sesvete 2 na rasporedu u 12:10.

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …