Naslovna » Turniri » Zagrebacka Grawe liga 2011

Zagrebacka Grawe liga 2011

Poštovane pjeskašice i pjeskaši,

ovim putem Vas obavještavam o početku Zagrebačke lige, najstarijeg najecanja u rukometu na pijesku, koja će se po osmi put odigravati na terenima za rukomet na pijesku, pored Velikog jezera ŠRC Jarun u sljedećim terminima:
7.5-8.5.
14.5.-15.5.
21.5-22.5.
28.5.-29.5.

Samo natjecanje odvijat će se u navedenim terminima u muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji, a sam sustav natjecanja (kao i raspored) odredit će se nakon isteka roka za prijave ekipa.

Zadnji rok za prijavu ekipa je 03.05.2011. do 24.00.

Stoga molim sve zainteresirane ekipe da se prijave putem prijavnice koju možete poslati na mail: zg_liga@beach.zrs.com.hr ili da se jave kontakt osobi (Mladen Paradžik- 095/8136286)

Par važnih napomena vezanih za odigravanje Zagrebačke lige:

Svima je u interesu da se većina utakmica odigra. Stoga ćemo u pripremi rasporeda biti maksimalno fleksibilni po pitanju termina (ukoliko pojedinoj ekipi ne odgovara određeni termin/datum, bit će omogućeno premještanje i dogovaranje naknadnog termina za odigravanje utakmice).

Kotizacija za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju lige iznosit će 250 kn, a s navedenim iznosom pokrit će se osnovni troškovi organizacije (suci,zapisničari, pehari). Trošak kotizacije potrebno je podmiriti prije početka prve utakmice.

Nadam se da se vidimo u što većem broju. Molim Vas da ovu poruku proslijedite svim potencijalno zainteresiranim ekipama.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju te se nadamo da će se na ovogodišnje izdanje Zagrebačke lige prijaviti još više ekipa nego prošle godine.

Pročitajte i ovo

Dvostruko slavlje Dubrave na Zagreb Openu 2019!

Pjeskaši i pjeskašice Dubrave osvajači su Zagreb Opena 2019, drugog turnira Prvenstva Hrvatske, nakon što …