Naslovna » Turniri » Champions Cup » Dubrava u polufinalu, Detono za peto mjesto

Dubrava u polufinalu, Detono za peto mjesto

Treći dan Kupa prvaka završio je četvrtfinalnim utakmicama u kojima je BHC Dubrava svladala švicarsku ekipu Beachqueens i tako se plasirala u polufinale natjecanja na Kanarskim otocima. Pomlađeni sastav Detona Zagreb nije uspio izboriti polufinale pa će tako u borbu za peto mjesto. 

Aktualne prvakinje Hrvatske, djevojke iz Dubrave, ostvarile su povijesni uspjeh i plasirale se u polufinale Kupa prvaka, koji se već treću godinu zaredom održava na Kanarskim otocima. Pantere su u četvrtfinalu svladale švicarsku ekipu Beachqueens s 14:12 i 9:6 u setovima i tako odšetale u polufinale. Sljedeći protivnik im je španjolska ekipa Deporte y Empres a Clinicas Rincon, a utakmica je na rasporedu u nedjelju, 6. studenog, u 12:15 sati po hrvatskom vremenu.

Trener Igor Smolković zajedno s djevojkama priželjkuje finale.  “Cure su odigrale sjajnu obrambenu utakmicu što je i bio ključ pobjede. Nemam više što dodati, prezadovoljni smo, a sada je na redu polufinale. Nećemo se zadovoljiti ovim, hoćemo finale”, stoji na web stranicama Dubrave.

Detono Zagreb je, pak, u četvrtfinalu izgubio s 0:2 (13:15, 19:23) od mađarske ekipe Oroshazi FKSE Hir-Sat i tako propustio priliku za medalju. Pomlađena ekipa Detonatora u nedjelju će se boriti za peto mjesto.

Pročitajte i ovo

EHF Kup Prvaka: Detono Zagreb peti, sedmo mjesto za pjeskaše i pjeskašice Toyota MHC Dubrave

Pjeskaši i pjeskašice Toyota MHC Dubrave završili su EHF Kup Prvaka na sedmom mjestu, dok …