Naslovna » Novosti » Detono Zagreb i Dubrava predstavljaju Hrvatsku na Kupu prvaka

Detono Zagreb i Dubrava predstavljaju Hrvatsku na Kupu prvaka

Za točno mjesec dana, od 3. do 6. studenog, Kanarski otoci će ponovno ugostiti Kup prvaka na kojem će nastupiti 24 ekipe, po 12 u obje konkurencije. Hrvatsku će tamo u muškoj konkurenciji predstavljati Detono Zagreb, dok će u ženskoj to biti BHC Dubrava. 

Na prošlogodišnjem Kupu prvaka, Hrvatska je imala tri predstavnika. Detono Zagreb nastupio je u obje konkurencije, dok je BHC Dubrava nastupila samo u ženskoj i zauzela sedmo mjesto. Detonatori su zauzeli četvrto mjesto, a njihove klupske kolegice deseto. One će ove godine propustiti Kup prvaka.

Detono Zagreb smjestio se u grupu B, zajedno s poljskom ekipom BHT Auto Forum Plock, njemačkom BC Sanddevils, talijanskom Pallomano Grosseto, portugalskom V. GAW i švedskom Torslada HK. U grupi A smjestili su se, pak, ruski Ekaterinodar, branitelj naslova prvaka, danski HEI Skaering, španjolski Ciudad de Malaga, mađarski Orosházi FKSE Hir-Sat, nizozemski TSHV Camelot HS1 i švicarski BHC 1898.

BHC Dubrava također će nastupi u grupi B, gdje će snage odmjeriti s njemačkom ekipom Brüder Ismaning, portugalskom 2MUCH 4YOU, poljskom BHT Byczki Olimijczyk Kowalewo Pomorskie, mađarskom Lady Bugs i španjolskom Club Balonmano Getasur. U grupi A su se smjestile aktualne prvakinje Mađarice, ekipa Multichem Szentendre, Beachqueens (SUI), nizozemska ekipa TSHV Camelot HS1, španjolska Deporte y Empresa Clinicas Rincon, portugalska E.F.E. Os Tigres i slovačka Cannabis Energy Drink – Kanonierky.

 

Pročitajte i ovo

Prijave za EHF YAC 16 EURO 2020 ponovno otvorene!

Odjel za rukomet na pijesku EHF-a, donio je odluku o ponovnom otvaranju prijava za EHF …