Naslovna » Arhiva » Chemo profili treci u Nizozemskoj.

Chemo profili treci u Nizozemskoj.

Proteklog vikenda u nizozemskom gradu Tilburgu odigravao se EBT (European beach handball tournament) turnir, na kojemu je sudjelovalo 8 jakih ekipa iz 5 različitih zemalja. Tako su svoje tome i suci iz Njemačke, Španjolske i Hrvatske ,dobije se izuzetno jak turnir međunarodnog karaktera , na kojemu su naši predstavnici uspjeli osvojiti treće mjesto.
Rezultati:
Grupa
Arsenal de Canelas (Portugal)- Chemo Profili Zagreb – 0:2
BHC SKKM-EKATERINODAR (Russia)- Chemo Profili Zagreb – 2:0
Club Balonmano Playa Alcalá (Spain)- Chemo Profili Zagreb – 1:2
CUS Cassino Gaeta Handball 84 (Italy)- Chemo Profili Zagreb -0:2
Frikandellen United (The Netherlands)- Chemo Profili Zagreb -0:2
HV BSAC (The Netherlands)- Chemo Profili Zagreb -0:2
TSHV Camelot (The Netherlands)- Chemo Profili Zagreb 1:2

Polufinale:
Club Balonmano Playa Alcalá (Spain)- Chemo Profili Zagreb 2:0

Utakmica za treće mjesto
Arsenal de Canelas (Portugal)- Chemo Profili Zagreb – 0:2

Utakmicama u grupi i pobjedama u 6 od 7 utakmica hrvatski predstavnici osigurali su drugo mjesto te prolazak u polufinale ovog iznimno jakog turnira. U utakmici za treće mjesto suprotstavili su se španjolskom predstavniku Alcali, koji su u dva tijesna seta (svaki set završio 2 razlike za Španjolce) uspjeli pobjediti i tako se zasluženo plasirati u polufinale.
U utakmici za treće mjessto neizvjesnost je trajala prvih pet minuta prvog seta nakon čega „Kemičari“ preuzimaju kontrolu nad utakmicom i stečenom prednošću mirno privode utakmicu kraju.
Također treba napomenuti i da je hrvatski predstavnik svojim ponašanjem i malim brojem isključenja zaslužio i nagradu za fair play. Na taj način se doma vraćaju s dva trofeja.

Kako je turnir odmicao to smo mi igrali sve bolje i bolje i na kraju smo osvojili broncu što je vrlo lijep uspjeh na ovako jakom turniru. Ostaje mali žal za izgubljenim polufinalom (od ekipe za koju nastupa šest španjolskih reprezentativaca u rukometu na pijesku) pogotovo što smo ih u grupi uspjeli pobjediti, no –u tome je ljepota ovog sporta. Mislim da smo postigli lijep rezultat i dostojno predstavili svoju državu, grad i klub. Na kraju zahvala i organizatorima turnira-klubu Camelot-koji su izvrsno organizirali prvi EBT turnir u Nizozemskoj-rekao je predsjednik Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb.
Za kraj vrijedi napomenuti da su ruski predstavnici Ekaterinodar, za koje je nastupalo 5 ruskih reprezentativaca rukometa na pijesku uspjeli pobjediti Španjolce u finalu i na taj način osigurati Masters dogodine.
Za Chemo profile su nastupali slijedeći igrači:
Igor Požeg, Ivan Perić, Zvonimir Knežević, Mladen Paradžik, Ivan Jugović, Matko Vutmej, Zoran Glavočić. Voditeljice ekipe: Nevena Krajcar, Diana Žgela.

Pročitajte i ovo

Pjeskaši Detona i pjeskašice Dubrave najbolji na Jarun Cupu 2019!

Nakon šest sjajnih i neizvjesnih dana nadmetanja na pjeskaškim terenima zagrebačkog Jaruna, pjeskaši Detona Zagreb …