Naslovna » Turniri » 2016 » Zagreb Open 2016 se bliži | Zagreb Open 2016 is getting closer

Zagreb Open 2016 se bliži | Zagreb Open 2016 is getting closer

Ovog će se vikenda, od 17. do 19. lipnja, na pješčanim terenima ŠRC Jaruna odigrati posljednji ovogodišnji turnir Prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku, Zagreb Open 2016. Na njemu će nastupiti 55 ekipa,domaće i inozemne, u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Najstariji turnir u Hrvatskoj i jedan od najstarijih u svijetu počinje ovog vikenda na pješčanim terenima ŠRC Jaruna. Njime će se saznati prvaci Hrvatske te ujedno i sudionici seniorskog natjecanja, Kupa prvaka, koji se prošle godine održao na Kanarskim otocima. Nakon dva odigrana turnira, Čakovec Opena i Ivanić Opena, prvo mjesto na tablici u muškoj konkurenciji drži Detono Zagreb, dok je u ženskoj to BHC Dubrava.

Osim hrvatskih ekipa, na turniru će sudjelovati i ekipe iz Mađarske i Srbije, muška seniorska reprezentacija Hrvatske, koja će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, kao i pet muških te pet ženskih ekipa 2000. godišta, dvije muške i tri ženske ekipe 2002. godišta, tri muške i tri ženske ekipe 2004. godišta i šest muških ekipa, 2006. godišta.

Za navijače su osigurane nagradne igre i napete utakmice, a za odličnu atmosferu pobrinut će se Darko Janeš, Hrvoje Ružić, DJ Škrinjica i plesna skupina “Bailando”. Za one koji neće biti u mogućnosti doći na Jarun ovog vikenda, osiguran je live stream turnira, kao i direktan televizijski prijenos finalnih utakmica u pet zemalja, na Arena Sport 2 Hrvatska i Arena Sport 2 Regija.
Finalne utakmice na rasporedu su u nedjelju u 17:15 sati, žensko finale, i 18 sati, muško finale.

Pročitajte i ovo

EHF Kup Prvaka: Detono Zagreb peti, sedmo mjesto za pjeskaše i pjeskašice Toyota MHC Dubrave

Pjeskaši i pjeskašice Toyota MHC Dubrave završili su EHF Kup Prvaka na sedmom mjestu, dok …