Naslovna » Turniri » 2014 » Zagrebačka liga rukometa na pijesku 2014.

Zagrebačka liga rukometa na pijesku 2014.

Poštovane pjeskašice i pjeskaši,
ovim putem Vas obavještavamo o početku  Zagrebačke lige, najstarijeg najecanja u rukometu na pijesku, koja će se po deseti put održati na terenima za rukomet na pijesku, na obalama Velikog jezera ŠRC Jarun u sljedećim terminima:
10.5-11.5.
17.5.-18.5.
24.5-25.5.

Samo natjecanje odvijat će se u navedenim terminima u muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji, a sam sustav natjecanja (kao i raspored) odredit će se nakon isteka roka za prijave ekipa. Zadnji rok za prijavu ekipa je 6.5.2014. do 24.00.
Stoga molim sve zainteresirane ekipe da se prijave putem prijavnice koju možete poslati na mail: zg_liga@beach.zrs.com.hr ili da se jave kontakt osobi (Mladen Paradžik- 0958136286)

Par bitnih napomena vezanih za odigravanje Zagrebačke lige:

Svima  je u interesu da se većina utakmica odigra. Stoga ćemo u pripremi rasporeda biti maksimalno fleksibilni po pitanju termina (ukoliko pojedinoj ekipi ne odgovara  određeni termin/datum, bit će omogućeno premještanje i dogovaranje naknadnog termina za odigravanje utakmice).
Kotizacija za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju lige iznosit će 400 kn, a s navedenim iznosom pokrit će se osnovni troškovi organizacije.

Organizacijski odbor Zg-lige unaprijed zahvaljuje na razumijevanju te se nada da će se na ovogodišnje izdanje Zagrebačke lige prijaviti još više ekipa nego prošle godine.
Srdačan pozdrav i vidimo se na Jarunu.

2014-Zg-liga-Prijavnica

 

Pročitajte i ovo

EHF Kup Prvaka: Detono Zagreb peti, sedmo mjesto za pjeskaše i pjeskašice Toyota MHC Dubrave

Pjeskaši i pjeskašice Toyota MHC Dubrave završili su EHF Kup Prvaka na sedmom mjestu, dok …